• darkblurbg

Onze praktische, efficiënte en voordelige oplossing voor woon-werkverkeer van uw medewerkers. U heeft de perfecte kandidaat gevonden, maar hij/zij heeft geen eigen vervoer? Wij regelen het voor u!

De drie varianten:

Onze vaste lijnen, voor 1 tot 70+ passagiers, vanaf 5 cent per km per persoon (ex. BTW). Deze lijnen rijden dagelijks, op vaste tijden en vanaf vaste opstapplaatsen in heel Rotterdam-Rijnmond.

Uw eigen lijn, voor 1 tot 70+ passagiers. Deze lijnen worden afgestemd op uw locaties, de werktijden van uw bedrijf en de woonadressen van uw medewerkers. Tarieven vanaf 10 cent per km per persoon

Volledige flexibiliteit. Uw medewerkers worden door ons vervoerd van en naar de plekken waar zij die dag moeten zijn. Tarieven vanaf 20 cent per km (ex. BTW)

Woon-werkverkeer kan een uitdaging zijn

Mobiliteit, in de vorm van woon-werkverkeer, kan een drempel zijn om weer aan de slag te gaan. Deze drempel is voor veel werkzoekenden zelfs de voornaamste belemmering om een baan te accepteren. Want hoe kom je om zes uur 's-ochtends in de havens, als je geen auto (meer) hebt en je je nieuwe collega's nog niet kent? En hoe los je dit vervoersprobleem op als werkgever, als je medewerkers elke dag naar verschillende plekken gaan, en je vaak pas een dag van tevoren weet hoeveel mensen de volgende dag nodig zijn?

Op weg naar de oplossing

In korte tijd heeft Eudamonia samen met oa. de Gemeente Rotterdam en Hard(t)@work - www.hardtatwork.nl - hiervoor oplossingen ontwikkeld. Slimme oplossingen, waarbij we bestaande diensten hebben gecombineerd. Zo kan een kandidaat vandaag aangenomen worden, en morgenochtend vroeg al naar zijn werk. Met een van-deur-tot-deur oplossing als het nodig is. En het mooiste: het is nog duurzaam ook!